OVER MIJ

Hoi! Ik ben Wendy. Jouw (Virtuele) Online Marketeer. Degene die je (tijdelijk) kan helpen met je online marketing activiteiten. Of je nou een midden en klein bedrijf bent of een ZZP-er: ik ben jouw extra paar handen.
Daarnaast ben ik beschikbaar voor (korte) projecten.

Ik ben bevlogen, gepassioneerd en geïnteresseerd in (online) communicatie. Ik houd ervan om mensen en bedrijven/ merken met elkaar te verbinden en interactie te faciliteren. Als ervaren freelance online marketing professional ben ik altijd op zoek naar een leuke uitdaging om mijn tanden in te zetten.

Ben jij op zoek naar iemand die je projecten tot in de puntjes coördineert, of juist hands-on aan de slag gaat met content, e-mailmarketing of social PR? Let me know!

Kennis van tools

PROGRAMMA'S

Adobe Photoshop
Adobe Indesign
Adobe Illustrator
Adobe Acrobat DC

TOOLS

Hootsuite
Shortstack

CMS SYSTEMEN

WordPress
Drupal
MODx
Joomla

EMAILMARKETING SYSTEMEN

Mailchimp
Selligent
Tripolis
Footprint

ECOMMERCE SYSTEEM

Woocommerce

MARKETING AUTOMATION SOFTWARE

Act-On
NetResults

Waarom anderen graag met mij werken

Jesper Luijten

Marketing Technology Specialist | Marketing Guys

Samenwerken met Wendy is zeer prettig. Ze staat open om nieuwe zaken te leren, en heeft met haar vergaarde kennis en ervaring een ruggengraat opgebouwd die ze op de juiste manieren en op het juiste moment weet in te zetten. Een ervaren marketeer die het niet leuk vindt om stil te zitten. [..] Ze is in staat zich te focussen op één taak, waarvoor ik haar bewonder. En ze denkt altijd nét even verder dan de ander.

Caroline de Vos

Teamlead Marketing Technology | Marketing Guys

Als je iets tot in detail geregeld wilt hebben, vraag het dan aan Wendy! Haar nauwkeurigheid zorgt ervoor dat ze goed werk levert. Een fijne collega om mee te werken, staat altijd open voor een goed gesprek en gezelligheid. Ze heeft een echte "hands-on" 😉 mentaliteit.

Janet Nawijn

Marketing Consultant | Marketing Guys

Twee jaar lang heb ik met Wendy samengewerkt bij Marketing Guys. Vanaf dag 1 was de samenwerking top! Wendy is gezellig, creatief en zorgt voor een leuke werksfeer. In haar werk is ze zeer nauwkeurig en planmatig. Ze levert op binnen de deadline en komt pro-actief met advies. Ze denkt altijd mee en gaat voor het beste resultaat.

Marco Bergmans

Account Director | Marketing Guys

Wendy zorgt voor energie, een kritische blik en kwaliteit. Het beste resultaat telt in plaats van met de minste moeite een doel bereiken. Naast een pro is Wendy een feest om mee samen te werken. Humor en inhoud gaan hand in hand. Door haar brede ervaring, creativiteit en inzet zal ze snel van meerwaarde zijn voor iedere klant of onderneming.

Marjolein Hoogeveen

Senior communicatieadviseur | Ontwikkelingsbedrijf Vathorst

Met Wendy heb ik ruim 2 jaar samengewerkt om het online profiel van Vathorst te versterken. Zij heeft diverse templates ontwikkeld, de planning bewaakt en gezorgd voor afstemming over de content en gewenste conversies. Wendy is punctueel, makkelijk toegankelijk en goed op de hoogte van alle online mogelijkheden. En we hebben ook nog gelachen. Kortom: leuk persoon met verstand van online marketing, hands on en gericht op resultaat!

Elias Crum

Eigenaar | Marketing Guys

Wendy is bovenal enthousiast en een fijn persoon om in je team te hebben. Bekijkt de zaken van verschillende kanten, stelt vragen en zorgt vervolgens dat de online campagnes worden gerealiseerd. Wendy heeft veel kennis van social selling, e-mailmarketing en is ook nog heel creatief!

Maarten Richel

Directeur | The House of Books

Wendy is de beste collega die je je kan wensen. Altijd opgetogen, neemt geen blad voor de mond en is helder in haar communicatie. Ze werkt zeer gestructureerd en heeft veel kennis van zaken. En heeft ze de kennis niet, dan verdiept ze zich net zo lang in de materie tot ze die beheerst. Ik zou Wendy iedereen aanraden en hoop ooit in de toekomst weer eens met haar te werken.

Eric Castien

Founder - Chief Marketing Officer | Baja Bikes & BrainsFirst

Een doorzetter, serieus met een glimlach, teamworker, mensen-mens met hart voor de zaak.

Ingrid Oonincx

Auteur

Ik ken Wendy als een sympathieke en bevlogen vrouw met veel kennis van (online) marketing, communicatie en social media. Daarnaast reageert ze altijd snel en deskundig op vragen en is ze op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Gitte Spee

Auteur

Wendy Mazer was een enorme ondersteuning voor mij als auteur van The House of Books. Zij heeft zeer actief al mijn activiteiten mooi en duidelijk on-line gezet en zij heeft mij persoonlijk de geheimen van Facebook bijgebracht. En dat alles immer vriendelijk, geduldig en opgewekt! Wendy is heel fijn om mee samen te werken, een stralend zonnetje!

Anke ten Doeschate

Auteur

Wendy heeft zich met veel toewijding ingezet voor de boeken van House of Books. Ze is erg enthousiast en kundig. Reageert snel als je met vragen zit en is altijd behulpzaam als je als auteur op gebied van sociale media ergens niet uitkomt.

Michael Berg

Auteur, journalist, componist

Heb als auteur veel te danken aan Wendy die 7/7 en 24/24 klaar stond om de online publiciteit van mijn boeken te verzorgen.

Annemarie Bon

Auteur

Dankzij Wendy's nauwlettende begeleiding heeft Haas een prachtige eigen site gekregen (hierishaas.nl). Wendy combineert kennis van zaken met een prettige manier van werken.

Walied (vh Achmed) Sadat

Eigenaar | Youngmindz

Wendy heeft, in begin periode van mijn bedrijf Youngmindz, erg waardevolle input en adviezen geleverd. Ze werkt hard en goed. Ik heb geleerd dat je Wendy vrijuit kan en moet laten gaan. Wat ik ervoor terug kreeg was top!

Mieke Nijkamp

Trainer - Coach - Adviseur | Coniche (vh Philipse Business School)

Wendy heeft veel werk verricht om een nieuwe site voor PBS te ontwikkelen. Wendy werkt uiterst effectief en efficiënt. Op het resultaat mogen we met zijn allen trots zijn.

Pieter Vlamings

Projectmanager | Hansnel

Wendy is a detail oriented manager with a ferm grasp of online marketing and project management. A very good colleague and eager mind. I would be happy to work with Wendy in the future.

Wil je samenwerken?

Vertel me over je project en geef een korte projectbeschrijving

Direct contact

Bel me op 06 1531 3006
Stuur een mailtje naar wendy@handsonmarketing.nl
of vul het contactformulier in.