CURRICULUM VITAE

Eigen Bedrijf

Sep 2019 - nu

Hands On MarketingHands On Marketing

Als (virtuele) online marketeer help ik midden en klein bedrijf en ZZP-ers met hun online marketing activiteiten. Hands On. Of het nou gaat om e- mail marketing, content marketing, social media & PR, zoekmachineoptimalisatie of social advertising: ik ben jouw extra paar handen. Daarnaast ben ik beschikbaar voor (korte) projecten.

Freelance Digital Marketing Professional

Feb 2016 - Sep 2021

Heertje & PeertjeHeertje & Peertje

Creatie, design en ontwikkeling van een webshop in WordPress/ Woocommerce en een nieuwsbrief in Mailchimp. Schrijven van content voor alle producten in de webshop en managen, creëren en toevoegen van content op alle social kanalen en de nieuwsbrief.

Eigenaar

Freelance opdrachten en projecten o.a.

Okt 2022 - Dec 2022

ZorgDomeinZorgDomein

Scan en analyse van de online marketing kanalen (website, social, email), content tooling en operatie van Caresharing. Advies m.b.t. de diverse scenario’s voor mogelijke optimalisatie en (beperkte) integratie van de kanalen van Caresharing en ZorgDomein. Ontwikkelen van basis content (copy en vormgeving) voor communicatie over Caresharing vanuit de marketing kanalen van ZorgDomein. Creatie van templates vanuit verschillende huisstijlen en updaten van tone-of-voice document.

Online Marketeer

Mei 2021 - Sep 2022

ZorgDomeinZorgDomein

Verantwoordelijk voor het creëren, verspreiden en vindbaar maken van scroll-stoppende content op de eigen kanalen van ZorgDomein; zoals de website, e-mail en de social kanalen (LinkedIn en YouTube). Opstellen van een content kalender. Beheren, optimaliseren en doorontwikkelen van de website. Monitoren, analyseren en optimaliseren van de verspreide content. Sparring partner voor de collega’s uit het marketing team.

Content Marketeer

Jan 2020 - nu

Cadran ConsultancyCadran Consultancy

Schrijven van een online marketingplan voor de verschillende zelfsturende teams en deze samenvoegen tot een Cadran breed marketingplan. Inclusief marketingkalender, buyer persona's en een contentstrategie. Daarnaast lopende online marketing werkzaamheden zoals het beheren en optimaliseren van de website. Doorontwikkeling van de nieuwsbrieven en het opzetten van e-mail marketing flows. Coördineren van leadgeneratie-activiteiten en marketingcampagnes en up-to-date houden van de social media kanalen.

Allround Online Marketeer

Dec 2019 - Mrt 2020

ConformisConformis

Online marketing activiteiten ter promotie van Conformis om de knieprothese bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. O.a. door het opzetten van een marketing automation flow in Mailchimp en adverteren op Facebook.

Allround Online Marketeer

Nov 2019 - Mrt 2020

Pro-Motion MedicalPro-Motion Medical

Assisteren bij allerlei online activiteiten om deze onafhankelijke distributeur van innovatieve medische producten te promoten bij ziekenhuizen en andere zorgaanbieders.

Allround Online Marketeer

Nov 2019

Marketing GuysMarketing Guys

Opmaak en design van twee whitepapers in Indesign

Online Marketeer

Okt 2019

Work Life DifferentlyWork Life Differently

Schrijven van een online marketingplan voor de lancering van een online tool die betrekking heeft op work life balance. Inclusief vier buyer persona’s en een contentstrategie

Online Marketing Specialist

Feb 2017 - Mrt 2017

BrainsFirstBrainsFirst

Project Management (IT), Productmanagement (Customer Journey) en Online Marketing (SEA, SEO, link building, content, social media, PR) ten behoeve van de doorontwikkeling van een neurowetenschappelijke assessment tool waarmee de cognitieve vaardigheden van potentieel toekomstige talenten in kaart worden gebracht.

Digital Projects Manager (a.i.)

Nov 2013 - Okt 2014

Damespraatjes.nlDamespraatjes.nl

Damespraatjes is een online magazine voor de moderne vrouw. Ik schreef een maandelijkse blog over mijn leven. Wat motiveert me, inspireert me of irriteert me.

Blogger

Feb 2011 - Jul 2011

YourzineYourzine

Vertalen van grafische, functionele en technische klantwensen naar haalbare en succesvolle projecten voor o.a. Ikea en M&S mode.

Projectmanager Loyaltymarketing

Sep 2010 - Jan 2011

YourzineYourzine

Managen van creatieve projecten, inrichting van e-mailmarketing systeem Footprint en begeleiding van bannercampagnes.

Online Marketing Project Manager (a.i.)

Jan 2011 - Feb 2011

YoungmindzYoungmindz

Invoeren van een online strategie en deze bewaken door met interne en externe partijen te communiceren. Bewaking van de kwaliteit, de werking en de performance van de community.

Online Community manager (freelance)

Werkervaring

Aug 2018 - Aug 2019

Marketing GuysMarketing Guys

Bedenken, uitvoeren en doorontwikkelen van e-campagnes, data selecties - en analyses maken en suggesties doen voor verbetering. Creëren van diverse templates in Act-on en MailChimp.

Marketing Automation Specialist

Apr 2017 - Aug 2018

Marketing GuysMarketing Guys

Bedenken, opzetten en creëren van winacties, giveaways en landingspagina's in ShortStack voor uiteenlopende klanten. Versturen van nieuwsbrieven voor o.a. OBV en Camp to Go met Act-On en MailChimp. Opmaak en design van whitepapers en klantcases in Indesign en Illustrator. Facebookcampagnes bedenken, opzetten en creëren, beheren en vullen van online kanalen als Linkedln, Facebook en Twitter voor zowel klanten als eigen organisatie.

Allround Online Marketeer

Sept 2015 - Jan 2016

Zwangerschapsverlof

Dec 2014 - Aug 2015

Coníche Coníche

Verbeteren en ontwikkelen van een online platform voor 3 bedrijven die samengaan in één. Creëren van een nieuwe website, de huidige content herschrijven. Doorontwikkelen nieuwsbrief. Beheren en vullen van online kanalen als Linkedln, Facebook en Twitter.

(Online) Marketing Specialist

Dec 2013 - Jun 2014

Sabbatical

Aug 2011 - Nov 2013

The House of Books The House of Books

Opstellen en implementeren van een online marketing strategie ter promotie van de uitgeverij, de auteurs en hun boeken. Creëren online platform voor de uitgeverij: nieuwe website, doorontwikkeling van de nieuwsbrief én door het opzetten, beheren en vullen van online kanalen als Facebook, Twitter en YouTube. Daarnaast online activatie campagnes opzetten en uitzetten op social media voor uitgeverij en auteurs. Training en advies geven aan auteurs over Facebook en Twitter.

Online Publicity & PR Specialist

Jan 2010 - Aug 2010

Romae Internet en ContentRomae Internet en Content

Verzorgen en bewaken van de operationele, contractuele en financiële planning. Ontwikkelen van een strategie om de naamsbekendheid van Romae te vergroten

Project coordinator

Sept 2009 - Dec 2009

Romae Internet en ContentRomae Internet en Content

Adviseren van opdrachtgevers over de diensten van Romae en opstellen van offertes en briefings.

Account Manager (a.i.)

Jan 2010 - Aug 2010

Han Snel GroepHan Snel Groep

Aansturen van multidisciplinaire teams. Maken en bewaken van begrotingen, planningen en online projecten.

Online Projectmanager

Jun 2006 - Dec 2007

IcemediaIcemedia

Begeleiding van diverse web-naar-print- processen zoals het maken van prepress- en overdrachtsdocumentatie en kwaliteitscontrole van het product.

Project & Production Manager

Jan 2006 - Jun 2006

IcemediaIcemedia

Bouwen van websites in HTML, beheren e-mail helpdesk, updaten en onderhouden van de content op de website en de nieuwsbrief.

Webmaster

Okt 2005 – Dec 2005

LOI (gedetacheerd via Romae internet en content)LOI (gedetacheerd via Romae internet en content)

Structureren, redigeren en publiceren van content ten behoeve van de nieuwe website.

Web editor/ copywriter

Apr 2004 – Sep 2004

AtradiusAtradius

Gedetailleerd onderzoek en schrijven van een adviesrapport om de communicatie met de agenten van Atradius - SIC te verbeteren door middel van een Enterprise Information Portal.

Afstudeeropdracht en scriptie: Internet Consultant

Opleidingen

Apr 2022 - Nov 2022

Kind in Evenwicht® Level 1 en Level 2

KIE is een methode om inzichtelijk te maken wat er speelt. Bij jou, je kind of in je familielijn. Het is een lichaamsgerichte tool die je in kan zetten om (niet begrepen) lichamelijke klachten en gedragsproblemen bloot te leggen. Een techniek waarmee je samen met je client de puzzel kan leggen van de verschillende regelsystemen in het kinderlijf- en brein. Je leert achter het gedrag te kijken en geeft het kind inzicht in zijn eigen puzzel. Zodat hij deze zelf weer in elkaar kan zetten als deze in stukjes ligt.

Carla van Wensen

2020 - nu

Zelfstandig Talentbegeleider voor hoogbegaafden

De 2-jarige opleiding tot zelfstandig talentbegeleider leert je alles wat je nodig hebt om hoogbegaafde kinderen, hun ouders, leerkrachten en scholen te kunnen ondersteunen. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.: theorie over hoogbegaafdheid, leren leren, psychologie en leerstrategieën, misdiagnose, signalering, onderpresteren, klassenmanagement en beleid en communicatie. De studiegroep is speciaal voor zelfstandigen samengesteld. Met vaste studiedagen, een keuze uit een dertigtal kennismodules en literatuur en zelfstudie, kun je een eigen samenstelling maken die toegespitst is op jouw praktijk en werkveld. De studie bestaat uit veertien praktijkdagen plus drie studiedagen coaching, zestien kennismodules, deelname aan een intervisiegroep, observaties en een stage, een onderzoek en literatuur. Tevens bestaat de mogelijkheid om een speciaal ‘cum laude’ traject te volgen.

Novilo Opleidingen

Mrt 2022

Train-de-trainer SOS Hooggevoelige Kinderen en Emoties

SOS Kinderen en Emoties

Mrt 2022

Basisopleiding SOS Kinderen en Emoties

SOS Kinderen en Emoties

2000 - 2004

Academie voor Digitale Communicatie

Specialisatie: publieksgerichte interactieve media.

Hogeschool van Utrecht

1998 -1999

Communicatie & Management

Hogeschool van Utrecht

1993 - 1998

HAVO

Erfgooiers college

Cursussen

Okt 2022 - nu

Specialisatiemodule Veiligheid in het zenuwstelsel

Novilo Opleidingen

Feb 2022 - Okt 2022

Specialisatiemodule Hoogbegaafdheid en Hoogsensitiviteit

Novilo Opleidingen

Mei 2022 - Jul 2022

Specialisatiemodule Coachingsvaardigheden

Novilo Opleidingen

Mrt 2022

Beelddenk-coach Ik Leer Anders©

Onderwijsinstituut Ik Leer Anders | Agnes Oosterveen - Hess

2010

Google Analytics Training

Hayona

2010

Google Adwords Training

Hayona

2010

SEO Training

Hayona

2003

Training Schrijven voor Websites

Romae Internet en content

2003

Training Content Management

Romae Internet en content

Heb je nog vragen?

Of wil je liever gelijk een samenwerking aan gaan?
Vertel me dan over je project en geef een korte projectbeschrijving.

Download C.V.

Vul het contactformulier in dan stuur ik mijn C.V. als Word document toe.